На тернополян чекають деякі зміни

e182574b07995288a3441fd9d5e97db2

В України набув чинності Закон «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». А разом з тим, після прийняття рішення Тернопільською міською радою, Споживачі послуг з централізованого постачання гарячої води отримають можливість самостійно обирати виконавця послуг з встановлення, обслуговування та заміни квартирних лічильників гарячої води (періодичної повірки), повідомляють у КП  ТМТКЕ.

У відповідності до частини сьомої Прикінцевих та перехідних положень цього Закону органи місцевого самоврядування повинні забезпечити перегляд тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води в частині виключення зі складових відповідних тарифів витрат на встановлення, обслуговування та заміну вузлів розподільного обліку (квартирних лічильників) гарячої води.

А це означає, що сам тариф буде скориговано, а саме вилучено із складових тарифу послугу яку надавало підприємство з встановлення, обслуговування та заміни квартирних лічильників гарячої води. Як правило надання цієї послуги було пов’язане з періодичною повіркою квартирних лічильників гарячої води.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео