У Збаразькій лікарні ледве не «залікували» 7-річну дитину

лікарня_дитина

На медиків у Збаразькій лікарні знову скаржаться. Цього разу від некомпетентності постраждала семирічна дитина. Про це у спільноті «Політичний Збараж» написала Наталія Олексюк. Жінка розповідає, що через неправильно поставлений діагноз її племінницю два дні лікували важкими антибіотиками.

- У дитини був кашель, вирішили завести її на прийом до лікаря. У лікарні відправили на рентген, щоб подивитись стан легень. Поставили діагноз – запалення. Призначили важкі антибіотики для внутрішньовенного введення.  Дівчинці 7 років. Дитина плакала, перелякалась, була страшно обезсилена, вся сім’я дуже хвилювалась, запалення серйозний діагноз... – розповіла Наталія.

Також збаражчанка зазначає, що лікар із Тернополя, який через два дні подивився рентген дитини, був шокований висновком колег. Адже ніякого запалення у дівчинки не було, тож два дні їй даремно кололи серйозні ліки.

- На другий день лікування лікар з Тернополя подивилась рентген та ліки, які призначили в Збаражі. Медик була шокована! Ліки, які призначені дитині, годяться лише для старшого (похилого) віку, а діагноз запалення у дитини не підтвердився, на рентгені це очевидно! Дякувати Богу, наша маленька дівчинка майже здоровенька? – пише Наталія Олексюк. 

Збаражчанка наголошує, що не хоче ображати усіх лікарів, адже серед збаразьких медиків є й хороші, компетентні фахівці. Проте, згаданий випадок надзвичайно вразив родину.

- Звичайно, кожна людина може помилятись, але це ж здоров`я і життя людини! Дитяче здоров`я! Дитині погано від цих ліків... Тепер потрібно ліквідувати наслідки такого лікування! Ця лікар, жінка... Невже немає жодного почуття відповідальності за людське життя!? Або материнського інстинкту? Чи просто людяності? Це ж дитина... Пишу це на емоціях і зовсім не хочу когось образити, але досі не можу повірити, що є такі люди...

Це уже не перший випадок за останній тиждень, коли збаражчани скаржаться на працівників місцевої лікарні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео