Режисер Валерій Сеньків замерз на смерть у Тернопільському парку

Сеньків1

Трагічною втратою для тернополян розпочався рік. Помер, режисер театру- студії «Діалог», бард, один з авторів ідеї «Художники без майстерень» Валерій Сеньків. Вранці 15 січня його знайшли мертвим у парку Національного відродження випадкові перехожі. На той момент особу загиблого ще не встановили.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зовнішнім оглядом тіла будь-яких тілесних ушкоджень виявлено не було. Проведена судово-медична експертиза встановила, що причиною смерті стало загальне переохолодження» – повідомляє «Реально».

Численні співчуття родині та близьким залишають усі, хто знав Валерія Сеньківа, на його сторінці у Фейсбук. Чуттєві рядки присвятив своєму другові й Михайло Баскін – тернополянин-волонтер, який уже давно живе в Ірландії, але й досі пам’ятає. як доля звела його з покійним.

«Недописаний вірш, пережата акордом струна.  Без надії, що фарс, чи експромт, що це п’єса така. Ти пішов… не простившись у вирій.  Ти не вийдеш на біс. Хоч кричу без зупинки – Валерка! Не вірю!

Дякую долі що звела.  Спи Валерій Іванович» – написав Michael Baskin.

Прощання з митцем відбудеться у вівторок 16 січня на вул. Микулинецькій у малій залі Будинку жалоби та розпочнеться о 12.30 до 14.00.

Фото зі сторінки Валерія Сеньківа у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео