Віра Олександрович

Тепер ціни на Тернопільщині – у руках Лариси Данильчук

Данильчук

Ще одне цікаве кадрове рішення прийняли у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Тернопільській області. Сектор контролю за регульованими цінами відтепер теж має керівника - Ларису Данильчук.

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, на сайті обласного управління цієї контролюючої служби. Нагадаємо, нещодавно там призначили нових начальників Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Тернопільського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в області і відділу організаційного забезпечення Головного управління Держпродспоживслужби в області (про це докладно – ТУТ).

Підписав наказ на призначення завідувача Сектору контролю за регульованими цінами ГУ ДПСС в Тернопільській області Лариси Данильчук особисто начальник ГУ Держпродспоживслужби в області Василь Хомінець. Повідомляють, що на нову роботу жінку прийняли як переможницю конкурсу на заміщення вакантної посади.

Варто додати, що Лариса Данильчук – не нова людина у фінансовій сфері. Досі вона працювала державним аудитором Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області, тобто – у колишньому КРУ. Обіймала пані Данильчук і посаду старшого державного фінансового інспектора тієї ж установи.

Фото – зі сторінки Лариси Данильчук у соцмережі Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео