Оксана Бучко

Тернопільські депутати стають «Силою людей»

Про свій намір вступити в нову партію оголосили відомі у Тернополі депутати Тернопільської міської ради. Про такий важливий крок інформує у Facebook Іван Сороколіт.  Йдеться про партію «Сила Людей».

- Разом з Ігор Турський написали заяви на вступ в партію «Сила Людей», - пише він. - Щоб змінювати вулицю, місто, країну – слід об’єднуватись в політичні команди. Вирішили робити це не на словах, а на ділі. Робити правильно. Навіть якщо це буде дуже складно. Хочемо пов’язати нашу громадсько-політичну діяльність з командою, для якої статутні норми, правила, прозорість та принципи - це не пусті слова, - з партією «Сила Людей». Вважаємо цю молоду, модернову, драйвову та у якійсь мірі романтичну політичну силу – найкращим на сьогодні майданчиком для консолідації людей, які готові братися за ремонт країни.

Нагадаємо, раніше Івана Сороколіта та Ігоря Турського, а також Романа Навроцького  виключили із ВО «Свобода». Офіційне пояснення такого рішення – діяльність депутатів всупереч декларованій партією політиці. Втім самі «вигнанці» наполягають на тому, що виключили їх через відстоювання інтересів громади Тернополя. До слова, свободівці вимагають позбавлення цих трьох депутатів мандата, однак через сумнівність процедури відкликання, не всі члени ТВК готові за це голосувати.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео