Волонтер Алла Чонгар потребує термінової матеріальної допомоги на операцію

чонгар

Терміново матеріальної допомоги на лікування потребує відома волонтер Алла Чонгар (Борисенко). Зараз вона лікується у Києві. Завтра волонтера прооперують. Вартість операції – 30 тис. грн., плюс – борг 5 тис. грн. за попередні процедури.

Про це Алла Чонгар повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, а також додала, що до останнього намагалася обходитися власними силами. Та обставини склалися так, що жінка, яка врятувала життя багатьом, сьогодні сама потребує допомоги.

«Важко просити допомогу для себе! До сьогодні справлялись самі, допомагали найближчі друзі, воїни, волонтери. Сьогодні складається ситуація по іншому. Завтра операція. Я не буду виставляти всі виписки по спині і скільки пройшла. Головне ходжу. На жаль, на цьому не закінчилось. Через часту втрату свідомості, яка загострилась, перевезли назад з госпіталю в інститут нейрохірургії» – пише Алла. Війна ні для кого не минає безслідно, а тим паче для жіночого здоров’я. Витривалість та бойовий дух Алли, які виручали її саму та інших на війні, зараз дуже гучно відгукуються волонтеру у мирному житті. І тепер вона веде власну боротьбу – за своє здоров’я та життя.

«Не одноразова контузія і травми шиї дали про себе знати. Там при «котлах», ти не відчував нічого, бо поряд були ті, кому гірше, ті, кого потрібно було вивезти хоча б «небесними янголами». Морги, тіла, поранені, госпіталь та сторона... Полонені, знову тіла, знову все по колу і без зупину. На адреналіні ти стаєш залізним. Бо так треба. Сьогодні розсипалась сама. Мені потрібна допомога. Прошу про пере пост» – звертається до своїх друзів, читачів сторінки у Фейсбук та небайдужих українців Алла Чонгар.

алла_чонгар
алла_чонгар

алла_чонгар1
алла_чонгар1

Вчора жінці зробили ангіографію судин, вартість до оплати майже 5 тис. грн. Декілька МРТ, СКТ, решту обстежень зроблено безкоштовно. Лише один з попередніх діагнозів Алли: вертеброгенна компресія лівої хребтової артерії на рівні С6 хребця нестабільність в сегменті С5.

Надіслати кошти, які необхідно сплатити вже до понеділка, можна на картки:

Картка Кредіт Агріколь 5167 7302 1067 1145 Борисенко Алла Картка чоловіка ПриватБанк: Данко Володимир 4731 2191 0847 3467

Фото зі сторінки Алли Борисенко (Чонгар)

Вибір читачів за тиждень

Відео