Тернополяни знову показали хороший результат

1

23-ті Традиційні всеукраїнські змагання з легкої атлетики «Різдвяні старти» відбулися уКиєві в манежі КМШВСМ. Участь у яких взяли близько чотириста спортсменів. Вони представляли 21 команду областей України та міста Києва. Честь Тернопілля захищали на цих змаганнях п’ятеро спортсменів, і в результаті здобули три медалі.

Про це повідомили на офіційному сайті Тернопільської ОДА.

Так, у стрибках у довжину Сергій Крук (на головному фото) у гострій боротьбі обійшов луганчанина Тараса Неледву та Владислава Мазура з Житомирщини (7.50 – 7.46) і з результатом 7.56 завоював золоту нагороду. Також Сергій Крук виборов медаль срібного ґатунку у потрійному стрибку з результатом 15.32. А перше місце тут посів спортсмен з Києва Андрій Станчев (15.64). Додамо, що Сергій - кандидат у майстри спорту, представляє обласну ШВСМ (тренер Михайло Васірук), випускник педуніверситету, магістр ТНЕУ.

Ще одну медаль на «Різдвяних стартах» у Києві здобув для медальної скарбнички Тернополя кандидат у майстри спорту Іван Карюк. У штовханні ядра  спортсмен з результатом 16.41 виборов срібну нагороду. А перше місце у цьому виді у киянина Миколи Багача (18.32). Іван Карюк представляє обласну ШВСМ (тренер Іван Чуба), навчається у Тернопільському національному педагогічному університеті.

2
2

Щодо інших результатів тернополян, то у стрибках у висоту кмс Олександр Хома став четвертим (результат 2.05), Назарій Вовчок посів шосте місце (результат 1.95), а Христина Стефанишина серед жінок була восьмою (результат 1,65). Усі спортсмени - вихованці Євгена Кармелюка і представляють обласну ШВСМ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео