Орест Сарматський

У Тернополі креативним тернополянам роздавали по 700-1500 грн (фото)

заставка-верт01 (Copy)

Підбито підсумки міських новорічно-різдвяних конкурсів.

Одразу дві події на Театральному майдані відбулися напередодні. Спочатку містяни упродовж трьох годин дивилися виступи десятьох вертепних колективів та учасників різдвяного концерту, а наприкінці цього дійства було оголошено підсумки конкурсу на кращий макет різдвяної шопки «Різдвяне диво».

За організацію та творчий підхід у представлені Різдвяних традицій українського народу сертифікат у розмірі 1500 грн за перше місце було вручено учням 7-8 класів школи номер 16 ім. В.Левицького.

Крім того, за перемогу у конкурсі «Феєрія Новорічного міста», за оригінальне оформлення ялинки, креативний підхід до створення святкової атмосфери міста Тернопільський дошкільний навчальний заклад номер 5 – отримав теж 700 грн. А в номінації «Настрій, дарований серцем», перемогу отримала третя школа, якій також

міська рада презентувала 700 грн. Таку ж суму за іноваційний підхід і креативність до святкового новорічного оформлення закладу, творчий підхід щодо популяризації національних традицій  у номінації «Карнавал прикрас» отримала школа номер 24 обласного центру.

Кошти та почесні дипломи переможцям вручив міський голова Тернополя Сергій Надал.

v01 (Copy)
v01 (Copy)

v02 (Copy)
v02 (Copy)

v03 (Copy)
v03 (Copy)

v04 (Copy)
v04 (Copy)

v05 (Copy)
v05 (Copy)

v06 (Copy)
v06 (Copy)

v07 (Copy)
v07 (Copy)

v08 (Copy)
v08 (Copy)

v09 (Copy)
v09 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео