Тернополян змусять ходити пішки? (відео)

IMG_1512

Картка тернополянина та файна картка уже найближчим часом може не знадобитися. Міська рада та перевізники так і не дійшли згоди. Тому місцева влада вирішила розірвати договори про співпрацю із власниками маршруток.

Тож із 1 лютого громадського транспорту стане значно менше, курсуватимуть лише тролейбуси, комунальний транспорт та перевізники, які виконають умови міської ради. Тобто їздитимуть на маршрутах по графіку, куплять новий транспорт, серед якого і низькополі автобуси та прийматимуть оплату електронними картками.

У міські раді пояснюють, що таке рішення прийняли, опираючись на те, що якість перевезень, попри високу ціну, значно знизилася.

Мер Тернополя Сергій Надал повідомив, що рішення про тимчасові маршрути прийматимуть 1 лютого на засіданні виконавчого комітету. Також у планах міської ради – створити єдину комунально-транспортну компанію.

Проте громадського транспорту, що є зараз, і так не вистачає, особливо у годину-пік. То що ж робити тернополянам? Ходити пішки, їздити на таксі чи придбати власну автівку. Та зарплати у Тернополі і так чи не найменші в Україні. Та це вже тема іншої статті.

[embed]https://youtu.be/xPNF73LfzkI[/embed]

Відео:  телеканалу ТВ4

Фото ТМР

Вибір читачів за тиждень

Відео