Віра Олександрович

Жителі Тернопільщини часом думають, що у них – дев’ять життів (відео)

Богомол_прес

Кримінальна статистика на Тернопіллі впродовж свят, що минули, втішила поліцейських.

Злочинів поменшало, причому – суттєво. Обійшлося і з кількістю автопригод із тяжкими наслідками.

- Коли на вулиці – важкі погодні умови, то всі намагаються їздити обережніше, - каже начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол. – А як тільки дорога підсихає, починають «літати». Маємо і стовпи, і відбійники. Переважно – через перевищення швидкості.

[embed]https://youtu.be/T3YjcZknecE[/embed]

Втім, без трагедій у січні все-таки не обійшлося. Причому спричинила їх безпечність людей і абсолютно безвідповідальне ставлення як до свого життя і здоров’я, так і до оточуючих. Для ілюстрації Олександр Богомол пригадав випадок, що стався на Гусятинщині, де двоє чоловіків вирішили прокататися на авто кригою (про це «Терен» писав ТУТприм.).

- Оперативна обстановка була стабільною, спостерігався серйозний спад кількості злочинів, - розповідає пан Богомол. – Хоча було кілька трагічних випадків… Зокрема, троє людей загинули через переохолодження. Було також 23 транспортних пригоди, в яких постраждали люди. Троє, на жаль, загинули…

Додала гіркоти і «свіжа» трагедія, що сталася у с. Кровінка, що на Теребовлянщині. За кермом авто, через якого загинула 22-річна дівчина, був чоловік напідпитку.

[embed]https://youtu.be/lWsMDYVr87M[/embed]

- Із подібним ми стикалися неодноразово, - додає поліцейський. – Більше того, дехто чіпляв до авто навіть санки із дітьми. Я навіть пояснити не можу, що керує такими людьми…

Втім, трагічних випадків насильницького характеру під час тривалих святкувань на Тернопільщині поліцейські не зафіксували.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео