Де тернополяни можуть знайти роботу із зарплатою 16 тисяч?

тралік_білорус

Водії тролейбусів у Тернополі отримують заробітну плату від 15 000 до 20 000 тисяч гривень. Проте, якщо забрати усі податки, ця сума буде близькою до 12-16 тисяч.

У той час у кондукторів офіційна зарплата - 6-7 тисяч гривень, якщо вирахувати податки, то ця сума становить близько 5 тисяч гривень.

Проте, попри високу зарплату, водіїв у КП  «Тернопільелектротранс» не вистачає. Наразі ж понад 30 вакансій водіїв, та стільки ж кондукторів. Окрім зарплати працівникам гарантують і повний соцпакет.

– Ми вчасно відреагували на ситуацію на ринку праці і підвищили своїм працівникам зарплату. Це суттєво призупинило відтік кадрів. Тому наших водіїв за кордоном не так багато. Ті, що виїхали на заробітки, кажуть, що хочуть на батьківщині щомісяця гарантовано отримувати зарплату у розмірі 20000 гривень або 600-700 доларів і тоді почнуть повертатися. Ведемо з ними переговори, а також намагаємося втримати тих, що працюють на підприємстві. Окрім цього ми зацікавлені в залученні молоді – новим працівникам після проходження курсу навчання гарантоване працевлаштування з високою заробітною платою та повним соцпакетом, – розповідає директор КП  «Тернопільелектротранс»  Андрій Мастюх.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео