Шумськ із незвичного ракурсу показав місцевий фотограф (відео)

Screen Shot 01-30-18 at 08.56 AM

Із незвичного ракурсу показав своє рідне місто Шумськ фотограф Аркадій Боярський. Якщо для того, аби побачити Кременець з висоти пташиного польоту, досить піднятися на Замкову гору, то у Шумську треба застосувати спеціальні технічні засоби. У цьому випадку, схоже, дрон.

Аркадій Боярський – відомий у краї своїми професійними та позитивними світлинами, працює у місцевій газеті «Новини Шумщини».

[embed]https://youtu.be/QQYd0Ekny4Q[/embed]

Довідка:

Шумськ – одне із наймальовничіших та найдревніших міст «історичної (великої) Волині». Перша письмова згадка про Шумськ міститься в Іпатіївському літописі і датується 1149 роком. Назва Шумське використовувалася офіційно з 1939 року, коли Шумськ втратив статус міста і став центром новоутвореного району внаслідок поділу колишнього Кременецького повіту Волинського воєводства Польщі. Того ж року Шумськ як частина Західної України був захоплений військами Радянського Союзу в результаті пакту Молотова-Ріббентропа. Назва Шумське так і не прижилася, люди продовжували використовувати древню назву Шумськ, яку відновила Верховна Рада України у 1999 на честь 850-річчя Шумська.

Відео Аркадія Боярського

Вибір читачів за тиждень

Відео