В аварії на Тернопільщині постраждали люди

dtp-st

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася в Тернопільському районі 31 січня близько 18:00. На автодорозі Львів-Тернопіль водій автомобіля марки Volkswagen Golf, рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху. І як результат - зіткнувся з іншим транспортним засобом Заз Таврія.

Внаслідок удару до лікарні із забоєм грудної клітки, переломом ребер госпіталізували кермувальника Таврії. Потрапили до медзакладу і пасажири з цієї ж автівки. У двох чоловіків - жителів Зборівського району, множинні забої, закрита черепно-мозкова травма та інші ушкодження. Їх, після надання меддопомоги, відпустили за місцем проживання, а у водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одна автівка того дня опинилася в кюветі. В селі Касперівці Заліщицького району водій автомобіля Ford Transit не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та врізався в залізобетонну опору. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, кермувальник даного транспортного засобу перебував у стані алкольного сп'яніння. Чоловіка після зіткнення надали меддопомогу та госпіталізували в реанімаційне відділення. У нього - струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма.

Триває слідство і встановлюються причини обох автопригод.

Вибір читачів за тиждень

Відео