Ланівці залишилися без міського голови

Казновецький

Міський голова Ланівців Роман Казновецький (на фото – другий зліва в останньому ряду) у складі української делегації от-от вирушить до Сполучених Штатів Америки для участі в програмі «Відкритий світ» . Цьогоріч програмою з-поміж інших передбачено тему «Управління місцевими громадами».

«Відкритий світ» заснував у 1999 році й фінансує Конгрес США. Номінування та участь у програмі не передбачає будь-яких фінансових затрат з боку учасників. У 2003 році програму поширили на Україну. Вона покликана зміцнювати взаєморозуміння й співпрацю між Україною та США шляхом надання можливості українським лідерам у різних галузях діяльності зустрітися з американськими колегами й обмінятися досвідом та ідеями.

Кожен з делегатів бере активну участь в обміні досвідом і знайомить із реаліями життя американських колег.  Програма візиту складається індивідуально для кожної делегації, з урахуванням інтересів і побажань учасників. У більшості випадків делегати зупиняються в американських родинах, що дозволяє їм ближче познайомитися з повсякденним і громадським життям американців.  А ті, своєю чергою, мають нагоду довідатися про Україну «з перших вуст» - від людей, що формують її теперішнє та найближче майбутнє.

Після повернення Романа Казновецького зі США ТЕРЕН обов’язково поцікавиться його враженнями від участі в програмі та здобутим досвідом.

Обов’язки міського голови Ланівців наразі виконує секретар міської ради Вікторія Хом’як.

Фото – зі сторінки Романа Казновецького у Фейсбуку

Вибір читачів за тиждень

Відео