Віра Олександрович

«У тих ямах може маленька дитина втопитися», - стверджує тернополянка (фото, відео)

Люди2

Що залишається тернополянам, які опинилися у скруті, але не мають до кого звернутися, бо на їхньому окрузі немає депутата? Правильно – йти на сесію і виступати із трибуни.  

Так і вчинили 2 лютого мешканці вул. Чалдаєва, які вже багато років оббивають пороги, але не можуть добитися ремонту дорожнього покриття біля своїх будинків.

[embed]https://youtu.be/oAtA_v0wj4c[/embed]

- Нас прийшло сюди кілька чоловік, бо у нас дорога така, що люди падають, ламають ноги, - стверджує Наталя Волошинська, мешканка вул. Чалдаєва, 1. – Я знаю, що міський голова у нас був і не раз, але ми безрезультатно із 2015 року добиваємося ремонту прибудинкової території. Коли дощі, у нас в тих ямах може маленька дитина втопитися… Зробіть нам ту дорогу! Приїдьте на Чалдаєва і самі гляньте, що там робиться . Ми не маємо тротуару, машини в спину нас штовхають…

Снимок2
Снимок2

Нагадаємо, через недосконалість виборчого законодавства майже третина Тернополя після виборів 2015 року опинилася поза увагою міських депутатів. Натомість на деяких округах – по двоє «кураторів» від різних політичних сил. Втім, кожен із них «гріє» свій округ, тож лобіює лише його інтереси. А частина тернополян нині навіть не має до кого звернутися по фінансову допомогу чи отримати підтримку ініціатив та ідей. У перерозподілі округів – ніхто не зацікавлений, адже розраховує виграти на виборах саме на «своєму» окрузі.

Надал
Надал

До речі, Наталя Волошинська жодної обнадійливої новини під час сесії не почула. Вона подякувала, що її вислухали і пішла. Але її вчинок може стати прикладом для інших. Чи врахують у міській раді прохання людей із вул. Чалдаєва при складанні планів ремонту на 2018-й чи наступні роки – ми перевіримо.

Йшлося на сесії також про чимало цікавих справ. Читайте про це ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео