Оксана Бучко

Тернопіль не використав усіх коштів Громадського бюджету-2017

59391b411d940

Із Громадського бюджету-2017 Тернопіль використав 7,4 млн грн із 8,9 млн грн пропонованих. За ці кошти реалізували 7 великих і 10 малих проектів. Про це йшлось на одному із засідань виконкому міськради.

У число великих проектів ввійшли відкриття Молодіжного центру, Науково-освітнього центру, проведення 4 фестивалів у проекті «Тернопіль-Фест», відновлення стадіону колишнього Комбайнового заводу, капітальний ремонт 27-и пішохідних переходів, відкриття центру швидкої допомоги і комплексної діагностики для тварин «Хатіко». На усі ці проекти використали передбачені суми до 1 млн грн. Під час відкриття центру «Хатіко» вдалось зекономити декілька тисяч завдяки закупівлі обладнання у системі «Prozorro». Один із запланованих великих проектів не реалізували. Це відкриття мультиспортивного залу, кошторис якого перевищив можливості Громадського бюджету.

Серед малих проектів – «Чисті парки», де закупили обладнання для переробки деревини; ремонт приміщення для МНК; «Ветерани-патріоти», у якому відкрили тренувальні майданчики військово-патріотичного характеру; 4 нові дитячі майданчики на «Канаді»; вуличні тренажери на вул. Злуки; ігрові майданчики на вул. Кривоноса; проведення мистецького фестивалю «Ї»; закупівля обладнання для спортивного туризму. Також не втілили в життя проект онлайн-послуг для тернополян через непорозуміння авторів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео