Тернопільських водіїв попереджають про погіршення погодних умов

1512898624_1442521

За даними Укргідромецентру, внаслідок впливу активного циклону 8-9 лютого в більшості областей очікуються складні погодні умови.

8 лютого в Чернівецькій, Хмельницькій та Вінницькій областях – сильні снігопади, а  в Одеській, Миколаївській,  Черкаській, Кіровоградській розпочнуться сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, пише Досьє 102.

Протягом 9 лютого хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледиця очікується в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, перебоїв роботи електричних мереж, комунальних господарств у більшості областей країни.

Працівники поліції застерігають учасників дорожнього руху бути максимально обачними та обережними, по можливості утриматися від далеких поїздок в ці дні, а тим, хто вирушить в дорогу – бути максимально уважними за кермом.

Вибір читачів за тиждень

Відео