У Зборівському музеї вершитимуть нову історію міста

1pwCvPH

Цієї неділі, 11 лютого, о 15:00, у музеї “Зборівська битва” відбудеться зустріч під назвою “Zboriv Networking: Збір і реалізація ідей для Зборова!”. З метою збору активних жителів міста для конструктивної розмови про реалізацію проектів та шляхи вирішення проблем міста.

На участь у зустрічі вже зголосилось багато активістів, політиків, активної молоді. Зокрема, присутніми будуть екс-мер Василь Мартюк, Ярослава Білан-Римар і Ярослав Гаранджук із влади новоствореної ОТГ, директор гімназії Ярослава Ковбасюк, директор музею Богдан Макогін та інші

У планах події: знайомство учасників зустрічі, висунення пропозицій кожного, обговорення і фільтр пропозицій у форматі круглого стола, план реалізації, обмін контактами, домовленість про наступні дії щодо затверджених в обговоренні ідей.

- Досить давно мріємо, аби не залежно від партії, установи, віку та статусу, зборівчани об’єднались із всього однією умовою - благоустрій міста. Хочемо жити в цікавому культурно місті, де чисто, і де є, куди піти і на що подивитись. Багато хто каже:у вас затишно і по-домашньому, але дуже сіро і тихо. Тому з сірим і тихим треба почати активну боротьбу. Бо час виходити із обговорень у Фейсбуці до реальних розмов та дій.  - кажуть організатори.

Серед молодіжних ініціатив присутні вже готують пропозиції про арт на фасаді будинку, клуб бойових мистецтв для молодших класів, та благодійну виставку місцевої художниці.

Вибір читачів за тиждень

Відео