Поліцейські ініціювали уроки англійської для тернопільських школярів

MVS_8861

Безкоштовні курси англійської мови організували працівники ювенальної превенції поліції Тернопільщини та викладачі однієї з навчально-консалтингових компаній для школярів з малозабезпечених родин та таких, які потрапили у складні життєві ситуації. Діти матимуть змогу здобути якісні знання з іноземної мови за методом Каллана.

- Ми з радістю відгукнулися на прохання працівників поліції надати діткам такі необхідні у наш час знання, - розповідає директор навчальної установи Володимир Гевко. – Іноземна мова дає багато можливостей у подальшому житті, а наші методи навчання забезпечують надзвичайно ефективне засвоєння курсу.

Приємно здивовані такій ініціативі від поліцейських і самі школярі та їх родичі. Діти охоче прийшли на перші заняття та надіються на хороші результати, пише Досьє 102.

- Англійську вивчаю у школі, однак не дуже добре її розумію, - каже учениця 3 класу Діана Будна. – Хочу швидко вивчити її тут. Добре знати хоч одну іноземну мову, кудись подорожувати і вільно спілкуватися.

MVS_8839
MVS_8839

MVS_8852
MVS_8852

Сподіваються на успішність свого проекту й працівники поліції. Керівник відділу ювенальної превенції ГУНП В Тернопільській області Петро Тихович впевнений, що навчання дадуть можливість учням реалізувати себе в майбутньому.

- Освічені діти – це окраса держави, - зазначає Петро Тихович, - а проект щодо навчання ми організували саме для малозабезпечених родин. Таким дітям  підтримка особливо необхідна, тож усіма способами намагаємося допомогти.

Вибір читачів за тиждень

Відео