Тернопіль стане містом програмістів?

IMG_6977_IT_080218

Польська ІT –компанія Future Processing планує відкрити власне представництво у Тернополі. Під час офіційного візиту генаральний директор компанії Павел Вутке та міський голова Сергій Надал підписали меморандум про співробітництво.

Компанія вже зареєструвалась у Тернополі і почала відбір персоналу. Обіцяють створити до 100 робочих місць із заробітньою платою 30 тис. гривень, - повідомляють у міській раді.

IMG_6966_IT_080218
IMG_6966_IT_080218

Місцева влада створення представництва оцінює як важливий крок для започаткування потужного ІТ-середовища у Тернополі. За словами Сергія Надала, це допоможе випускникам технічних вузів знайти роботу саме в нашому місті та знизить рівень міграції молодих талановитих спеціалістів закордон.

Сайт  ТОВ «Future Processing Ukraine» вже функціонує у мережі. Українське представництво буде надавати аутсорсингові послуги в різноманітних секторах – від розробки програмного забезпечення для аналізу і збору даних до передових медичних систем візуалізації і інспекції зору. Знаходиметься офіс за адресою Дружби, 8.

Нагадаємо, Future Processing – не перша компанія в сфері інформаційних технологій, яка відкриє офіс у Тернополі. В місті близько 20 – ти представництв IT-компаній. А для студентів і фахівців цієї галузі проводяться різноманітні конференції, діють спільноти й IT-школи.

Фото: сайт Тернопільської міської ради

Галина Закидальська

Вибір читачів за тиждень

Відео