У День закоханих можна буде освідчитися Тернополю

годинник

Акція «Я люблю своє місто за…» розпочнеться о 13 годині 14 лютого біля годинника, що в скверику на бульварі Тараса Шевченка. Вона одночасно відбуватиметься в 26-ти містах України.

Усі охочі зможуть освідчитися Тернополю, написати, за що люблять його на символічних «серцях». Прийматимуть на локації й зауваження та побажання, як зробити місто кращим. Принагідно можна буде дізнатися про ще один інструмент комунікації з владою – публічні консультації.

- Під час дійства розповідатимемо про інструмент «Ваша Думка», розроблений з метою створення умов для діалогу між громадянами й тими, хто приймає рішення, - розповіла регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» в Тернополі Юлія Янчинська. - Окрім того, українці детальніше дізнаються про можливість долучитися до обговорення питань, які будуть виноситися на публічні консультації з громадянами. Акція відбуватиметься у межах проекту «Задай курс владі», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео