Оксана Бучко

У Тернополі прощатимуться із 31-річною журналісткою Іриною Венгер  

свічка-скорботи

Після кількарічної боротьби із онкологічним захворюванням 17 лютого пішла з життя львівська журналістка Ірина Венгер, яка народилась у Тернополі. Про це повідомив її чоловік Вадим, з яким вона спільно виховувала дворічного сина Матвія.

- Руки тремтять і сліз не можу стримати. Все моєї коханої Ірусі нестало. Просто пустота... Останні фотографі нашого позитиву, - написав у Facebook Вадим Луцюк.

6
6

5
5

2
2

3
3

4
4

1
1

Перед смертю 16 лютого Ірина відсвяткувала своє день народження. Їй виповнися 31 рік.

Як повідомляє zaxid.net, Ірина опановувала журналістику в Львівському національному університеті імені Івана Франка. Згодом, будучи асистенткою кафедри радіомовлення і телебачення на факультеті журналістики, вела практичні заняття для студентів та працювала над кандидатською дисертацією. Паралельно з роботою на факультеті Ірина працювала у «Головних новинах Львова» на ТРК «Люкс». Пізніше почала працювати у програмі розслідувань «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK. У 2011 році одна з програм, підготовлена Іриною Венгер у співавторстві із Катериною Рибій, отримала відзнаку «Честь професії». Згодом Ірина працювала редактором проектів «Історична правда з Вахтангом Кіпіані», «Правокація» та інформаційної програми «Огляд дня» на телеканалі ZIK.

Колектив редакції «Терен» висловлює співчуття рідним та близьким Ірини.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео