Жителів Тернопільщини просять про допомогу

допомога

Маленькому Володимиру із Тернополя потрібна термінова допомога небайдужих тернополян та жителів області. У малюка ще із народження діагностували ураження головного мозку та двосторонню туговухість. Через вроджені проблеми зі здоров’ям хлопчик не може ні ходити, ні говорити, ні сидіти, пише gazeta-misto.te.ua.

Нещодавно малюк потрапив із судомами у реанімацію. Дитині потрібно пройти додаткові обстеження, але коштів на них у сім’ї немає тому, батьки звертаються до усіх небайдужих про допомогу.

− Можливо не всі знають, що 3 січня цього року у Володі трапились судоми, з якими ми потрапили в реанімацію. Це був дуже для нас складний період, адже це все відбувалось на фоні тяжкої пневмонії та двостороннього отиту. Для нас дуже важливо взнати природу судом, отримати грамотну консультацію епілептолога. Чернівці, центр Епінет, знані на всю Україну погодились нам допомогти в цьому. Будь ласка, не будьте байдужі, навіть мала допомога допоможе нам зібрати повну суму, − пише у «Фейсбуці» мама хворого хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5168 7555 0228 4686, отримувач Коваль Олена.

Вибір читачів за тиждень

Відео