На вірність українському народу присягнули молоді офіцери поліції Тернопільщини (фото)

1

Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки.

В Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області поповнення. На вірність українському народові урочисто присягнули молоді офіцери. Усі вони - випускники Одеського та Житомирського навчальних центрів первинної професійної підготовки, пише Досьє 102.

Вирішив одягнути форму поліцейського і Назарій Мазур. Чоловік каже, що його вибір свідомий, оскільки він вірить, що зможе, працюючи в органах внутрішніх справ, вплинути позитивно на розвиток держави. Слідчий розуміє складність роботи, але його це не лякає. Поліцейський готовий як морально, так і фізично.

- Країна стає на ноги та будує своє краще майбутнє. Я хочу вкласти свою лепту в розвиток країни, в розвиток правоохоронної структури нашої держави. Тому в своєму житті я вибрав професію поліцейського. Я хочу боротися із злочинністю, покращувати нашу країну.

2
2

Привітав новобранців і головний поліцейський краю Олександр Богомол. Він переконаний, що для молодого поповнення сьогоднішній день повинен стати визначним, оскільки таку присягу можна складати лише раз у житті. Тому кожен, хто наважився, зробив крок і одягнув поліцейську форму, повинен з шаною та повагою ставитися до офіцерського звання.

- Ви пройшли не довгий, але не легкий шлях для того, щоб стати в стрій, стати поліцейським, служити своєму народові, своїй державі, людям та своїй сім'ї. Я вас всіх вітаю із сьогоднішнім святом і хочу вам побажати, щоб ви досягнули того, чого ви хочете досягнути.  

3
3

Після присяги 11 дільничних та 10 слідчих приступили до виконання своїх службових обов'язків по відділах та відділеннях поліції Тернопільської області.

Вибір читачів за тиждень

Відео