Оксана Бучко

У Тернополі півроку навчатимуть соціальному підприємництву

byznes-v-Polshe-1920x960

Українська Соціальна Академія розпочинає новий набір у Школу соціального підприємництва в Тернополі.  До участі запрошують діючих підприємців, представників малого та середнього бізнесу, некомерційних організацій, авторів соціальних проектів, приватних осіб.

Учасники освітньої програми отримають глибше розуміння того, як функціонують різні підрозділи та компанія загалом, зможуть міркувати стратегічніше та системніше й швидко ухвалювати ефективні управлінські рішення.

Навчальна програма розрахована на шість місяців і включає п’ять освітніх модулів, на яких учасники зможуть навчитися бізнес-плануванню, дізнатися про фінансові аспекти підприємницької діяльності, ознайомитися з кращими міжнародним та українським досвідом ведення соціального бізнесу, а також отримати необхідні відомості про програми розвитку малого і середнього підприємництва.

Програма соціального підприємництва складатиметься з п’ятьох дводенних модулів: «Проривні стратегії та інновації. Створення цінності», «Бізнес-моделі для створення нового бізнесу», «Фінансовий менеджмент», «Маркетинг. Комунікація», «Управління персоналом».  По закінченні 5-го модуля учасники працюватимуть із менторами, аби завершити свої проекти й представити їх на Demo Day перед експертним журі.

Навчання розпочнеться у березні 2018 року.

Для участі у Програмі соціального підприємництва необхідно заповнити онлайн-форму: https://goo.gl/7m8N6d до 28 лютого 2018 року. Усіх заявників повідомлять про результат відбору до 2 березня 2018 року.

Детальнішу інформацію можна отримати в керівника Програми соціального підприємництва Наталії Болібрух за номером 068 931 01 21 або за електронною адресою  info@social-academy.com.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео