Орест Сарматський

Вже відомо, куди за рік лісівники Тернопільщини поділи майже 16 млн грн

лес 1

Названо суму, яку лісівники краю спрямували на розвиток лісового господарства.

Упродовж минулого року лісогосподарські підприємства спрямовували кошти на розвиток лісового господарства Тернопільщини майже 16 млн грн, повідомляє прес-служба Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Так, за цей час підприємства придбали основних засобів на суму – 15,8 мільйонів гривень без ПДВ, що на 9,3 млн грн більше плану та більше 1,9 млн грн до 2016 року.

Зокрема, на капітальне будівництво спрямовано 703 тис грн, на придбання основних засобів – 6 млн 010 тис. грн та інших необоротних матеріальних активів – 3 млн 945 тис. грн. Також проведено модернізацію та капітальний ремонт основних засобів на суму – 5 млн 145 тис. гривень.

Найбільше капітальних інвестицій за звітний період освоєно Бережанським – 5,1 млн грн, Чортківським – 4,7 млн грн та Кременецьким лісгоспами –2,5 млн грн.

Минулоріч лісогосподарськими підприємствами придбано 13 одиниць техніки та 87 одиниць лісогосподарського обладнання. Найбільше технічних засобів придбали у Бережанському лісгоспі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео