Протестувати проти жорстокості закликають захисники тварин

27857996_615706462098301_89372214024825245_n

Підтримати акцію «Будь людиною – захисти тварин» запрошують тернополян у неділю, 25 лютого. Відбудеться вона на Театральному майдані о 12 годині.

Спонукав до акції нещодавній випадок, коли невідомий розстріляв двох собак. Захисники тварин не змогли залишитися осторонь цієї ситуації. Тож усіх небайдужих запрошують висловити протест  проти жорстокого вбивства безпритульних тварин, а також проти незаконного та небезпечного й для людей використання вогнепальної зброї в межах житлових масивів Тернополя.

Захисники чотирилапих підкреслюють, що акція мирна. Її мета – привернути увагу до жорстокого поводження з тваринами у місті.

-Занадто довго влада міста закриває проблему безпритульних тварин центром стерилізації, котрий не вирішує проблеми! Занадто довго нам вселяють думки, що тварини не на часі, допоки є проблеми у людей, ті, хто насправді не допомагає нікому! Занадто довго тернополяни знаходяться в бездіяльному інертному стані і чекають, що все вирішиться самостійно! Захистіть братів наших менших, бо самі вони цього зробити не можуть, – зазначають організатори.

Фото з відкритих джерел

 

Закидальська Галина

 

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео