У Тернополі підрізали чоловіка. Підозрюваного розшукують правоохоронці

2103036

З колото-різаними ранами стінки живота та проникаючим пораненням і пошкодженням легені й селезінки до лікарні потрапив житель Тернополя. Про травмованого тридцятитрьохлітнього чоловіка на лінію «102» повідомив лікар. За попередніми даними, травми потерпілому нанесені гострим предметом.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Під час перевірки стало відомо, що травмований - тернополянин. Він близько 22:20 йшов вулицею Б. Хмельницького. В цей час до чоловіка підійшов старий знайомий. Вони почали спілкуватися, але розмова за деякий час переросла у суперечку. У ході конфлікту перехожий наніс співрозмовнику удари в область живота предметом, схожим на ніж. Після цього втік.

Потерпілого забрала швидка. Його госпіталізували до реанімаційного відділення. За словами лікарів, нападник завдав близько трьох ножових поранень.

Суперечку чоловіків бачила дружина потерпілого. Вона змогла описати нападника. Його особу правоохоронці уже встановили. Це - раніше судимий житель обласного центру, 1975 року народження.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 121 частина 1 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео