Кременчанка знайшла своє кохання у телешоу «Одруження наосліп» (відео)

Соломія

Своє кохання знайшла кременчанка Соломія у популярному телешоу каналу «1+1» «Одруження наосліп». Принаймні, про це свідчить перевірка, яку журналісти влаштували через три місяці після програми. В ефір вона вийшла учора ввечері, про що Соломія повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Не пройшло і півтора року. 21 лютого на «1+1» «Одруження наосліп!». Що там покажуть – поняття не маю! Тож, запасайтеся поп-корном і не беріть все близько до серця! Шоу є шоу! І монтаж ніхто не відміняв. Приємного і цікавого всім перегляду!» – написала наречена.

Соломія – кременчанка, вона навчалася у Кременецькому ліцеї, а згодом – у Тернопільському економічному університеті. Потім переїхала до Ковеля у Волинській області. Була заміжньою, але шлюб не склався. Як зізнається молода жінка, у цьому була і її провина. Тож вирішила спробувати влаштувати особисте життя через участь у проекті.

На думку ведучих, Соломії ідеально мав би підійти 28-річний Валентин, який пишається своїми любовними досягненнями, проте не проти налагодити стабільні моногамні стосунки. І, очевидно, кременчанці таки вдалося причарувати молодого чоловіка. Хоча між ними й були негаразди, учасники «Одруження наосліп» залишили свої обручки.

Відео «1+1»

Вибір читачів за тиждень

Відео