Легендарний Ігор Біскуп тренуватиме школярів у Байківцях

Біскуп

Найближчим часом розпочнуться тренування в новоствореній футбольній секції Байковецької територіальної обєднаної громади. Наставником місцевих фанатів копаного мяча стане майстер спорту України Ігор Біскуп.

Упродовж тижня відомий футболіст побував у всіх шкільних закладах громади, де спілкувався з учнями 5-9 класів, які захоплюються цією грою.

Біскуп 1
Біскуп 1

Біскуп 2
Біскуп 2

Охочих займатися футболом виявилося чимало, тож тренування розпочнуться найближчим часом. Допомагатимуть тренеру помічники Руслан Касарда та Михайло Шемеля.

До слова, у 2000-2003 роках Ігор Біскуп тренував тернопільську «Ниву». Хто зна, чи за підтримки громади, не зародиться у Байківцях команда, що згодом захищатиме честь Тернопільщини у вищому дивізіоні? Адже й «Нива» починала з Підгайців.

Сам Ігор Біскуп на професіональному рівні відіграв 18 сезонів, зіграв 555 матчів, забив  понад 50 голів у ворота суперників.

Свого часу став другим найстаршим футболістом (після Івана Шарія) в історії вищої ліги чемпіонату України, адже виходив на поле у 41 рік 5 місяців.

Фото - зі сайту Байковецької ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео