Тернопільський Funhouse заряджає оточуючих невичерпною енергією (фото)

102_9664

Гурт Funhouse за свою відносно коротку історію уже брав  участь у святкуванні Дня міста Тернополя та 10-річчя ТРЦ «Подоляни», виступав не лише в місцевих закладах, а й у Золочеві, Луцьку, Хмельницькому та Івано-Франківську.

Остаточний склад гурту сформувався в лютому 2017 року.

-Упродовж довгого періоду життя в мене була мрія зібрати музичний гурт, який би «запалював» серця і дарував  радість, – каже фронтмен гурту Антон Тимків. – Проте, виявилось, що  зробити це досить складно. У соціальних мережах я дав оголошення і  почав шукати вокалістку. Відгукнулося не так багато людей, як розраховував. Паралельно шукав барабанщика, гітариста і піаніста, бас-гітарист, на щастя, вже був. І коли наша дружня команда була в повному  складі, ми почали працювати наповну. Зрештою, всі ми дуже різні, але об’єднані любов’ю до музики!

Антон – фронтмен гурту. Закінчив Житомирське музичне училище ім. В.С. Косенка. Окрім співу в гурті, викладає діткам в музичній школі гру на гітарі.

Перлина гурту Зоряна дуже відповідально та професійно ставиться до своєї справи. На її думку, музика, яка проникає в душу, викликаючи емоції – найкращі ліки від усього.

Ще один учасник гурту Володимир Попко – піаніст, який поєднує музику із вчителюванням. Для цього співочого хлопця величезне значення мають технічні новинки в музиці та пошук ідеального звучання.

Орест Кутрань – гітарист, музикант-оркестр, який захоплюється екстремальними видами спорту та туризмом.

Талановитий барабанщик Олександр Давосир (в колі друзів більше знаний, як Ганз) – найдосвідченіший учасник гурту. Це фанат улюбленої справи, який завжди прагне досконалості і докладає до цього максимум зусиль. Його хобі – читання фантастичних та історичних книг.

І наймолодший, проте, дуже  перспективний музикант Ігор Телішко – бас-гітарист. Багато вільного часу хлопець спрямовує на саморозвиток.

102_9665
102_9665

102_9683
102_9683

102_9680
102_9680

102_9674
102_9674

   

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео