Оксана Бучко

Стало відомо, як виглядає нападник на екс-депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського

snig-i-krov

Перекваліфіковувати злочин щодо нападу на екс-депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського поки не будуть. Нападника звинувачують у вчиненні хуліганства. Наразі у поліції дослідили його маршрут та встановили опис.

Про це повідомили під час брифінгу начальника управління поліції Тернопільської області Олександра Богомола, який провели у прес-клубі 26 лютого.

- Розслідування ведуть за статтею 296 частина 4 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - зазначив Олександр Богомол. – У ході слідства може бути перекваліфікація злочину. На даний час у нас є достатньо інформації для опрацювання. Відомо, що нападник був худощавої атлетичної тілобудови. 170-175 см росту із овальним обличчям у чорній куртці та чорних штанах. Ми дослідили маршрут нападника та інших осіб. У ході виявили речі, про які поки не будемо повідомляти.

IMG_20180226_114330
IMG_20180226_114330

Головна версія, яку розглядають – це напад на ґрунті політичної діяльності екс-депутата, а саме конфлікту із міською радою. Також розглядають версії нападу через громадську діяльність, на побутовому ґрунті, через помсту та з хуліганських мотивів.

- Те, що злочин було зроблено спеціально і показово – це підтверджено, - додав очільник поліції. - Ми отримали інформацію про підозри від самого потерпілого. Відео із місця події маємо, але воно неякісне. Тому просимо тернополян, які стали очевидцями, надати за наявності свої відеозаписи. Також просимо водіїв, які паркувались біля місця злочину - поблизу 3-ої школи, звернутись до нас. Адже ми витрачаємо зайвий час для їх пошуку, щоб перевірити інформацію.

Нагадаємо, що напад на екс-депутата стався 22 лютого близько 16:13 поблизу «Тайстри» на вул. Грушевського. Йому нанесли глибоке поранення ножем.

Фото автора та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео