Оксана Бучко

Продавця людей на Тернопільщині судитимуть

310641

Чоловік, який здавав жінок з Тернопільщини у Польщу для секс-послуг, постане перед судом. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні по факту торгівлі людьми (за ч.2 ст.149 КК України - вербування, переміщення та передача людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, повторно, за попередньою змовою групою осіб) скерували до суду, повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Як відомо, у червні 2017 року уродженця Теребовлянщини затримали під час намагання переправити двох жертв між кордонами України та Польщі. Перед цим він все таки встиг «влаштувати на роботу» у нічних клубах двох жінок з Тернопільщини.

Замовлення у чоловіка робив поляк – власник нічного клубу в м. Згожелець, який платив за «доставку» жінок 500 доларів. Жертвам про справжні обов’язки не повідомляли, а розповідали про заробіток до трьох тисяч доларів в місяць, забезпечення проживанням у сусідній країні, належні побутові умови, можливість у будь-який час безперешкодно повернутися додому.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео