Два незвичних явища можна буде спостерігати у березні

місяць_1024x576

Цього березня можна буде спостерігати за явищем, яке трапляється раз на 2,7 років – Блакитний Місяць, повідомляє УНІАН.  Окрім того, 2 березня буде повний місяць.

Повний місяць відбудеться 2 березня о 2:51 за Київським часом під час 15 місячного дня, він буде знаходитися у Діві. Блакитний місяць відбудеться 31 березня о 14:35 за Київським часом.

Це означає, що наступні два тижні пройдуть активно і яскраво. Варто очікувати змін, різних подій, руху, обміну інформацією; цей період буде наповнений емоціями. Те, що Місяць перебуватиме цей час у Діві, означає, що наше життя потребуватиме порядку і ми будемо звертати увагу на деталі; ми зможемо поглянути і оцінити своє життя реально. У першій частині березня може здаватися, що сил та енергії залишилося мало, але це не так. Проводжуйте працювати і йти до своєї цілі. Також можна буде обміркувати план дій.

Та все ж у «повню» радять бути обережними, адже в цей емоційний та ризикований час не можливо мислити реалістично. Тому у повний місяць всі «закривають очі» на власну безпеку;  стається більше аварій, злочинів, нещасних випадків.

Анастасія ГРИЦИШИН

Вибір читачів за тиждень

Відео