Кременчанка Соломія Вітрова розповіла про деталі участі у реаліті-шоу «Одруження наосліп»

o_1c7h3l27q1e4l1h3bcfgpp81cqk51

Як писав раніше ТЕРЕН, колишня кременчанка Соломія Вітрова взяла участь у проекті «Одруження наосліп», що на каналі 1+1. Зйомки програми відбувалися півтора року тому, а транслювали її минулого тижня.

За кілька днів зйомок, до програми увійшло дуже мало справді цікавих моментів. Акцент, як і в кожному реаліті-шоу, на гострих моментах, які Соломія постійно намагалася обійти і згладити. Про це пише сайт Кременець. City.

Там дуже багато чого не показали, постійно лише якісь провокативні моменти на інтимну тематику. Але, чесно, кажучи, я очікувала на ще жорсткішу картинку, - розповідає Соломія, - Та йшла я на проект за позитивом. А взагалі все в житті залежить від того, як ти до всього відносишся. Для мене це просто шоу. А друзі кажуть, що я виглядала природно, такою, якою вони мене знають в житті.

Єдине, що варто мати на увазі, це бути готовими до того, що все покажуть трішки не так, як показують з екрану телевізора.

Невдовзі після участі в реаліті-шоу Соломія вийшла заміж. На час виходу програми в ефір у неї вже маленька донечка та ідеальний, за всіма мірками, чоловік. Він доволі стримано та з розумінням віднісся до участі дружини у реаліті-шоу.

Після перегляду «Одруження наосліп» Соломія отримала сотні повідомлень із відгуками друзів. Переважно усі позитивні. Соломія продовжує жити своїм життям, не збирає негативу, створює собі і навколишнім позитивні емоції, насолоджується життям чого і всім рекомендує.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео