У Кременецьку лікарню прийшла Європа (фото)

лікарня5

Саме це спадає на думку, коли порівнюєш те, що було «до», і те, що стало «після» ремонту палати у дитячому відділенні. Кременчани, як то кажуть, психанули, і вирішили покращити собі життя самостійно.

Уже від сьогодні маленькі пацієнти Кременецької районної лікарні мають змогу лікуватися у значно комфортніших умовах. У медзакладі відкрили оновлену дитячу палату. І хоча ремонт тривав чимало часу, адже здійснювали його переважно на благодійні кошти, результат цього вартий.

Про історію та передумови кардинальних змін розповіла ініціатор, голова благодійного фонду «Власна ініціатива» Надія Врочинська.

лікарня6
лікарня6

-Те, що лікарня потребує допомоги, я остаточно зрозуміла, коли потрапила у дитяче відділення зі своєю дитиною, – каже пані Надія. – Тож вирішила просити допомоги у влади, підприємців та благодійників. Приємно, що більшість відгукнулися. Хоча у процесі траплялося всяке… Ми не маємо власних коштів чи іноземних благодійників, тому шукаємо підтримки у своїй громаді, запрошуємо усіх прогресивних  мешканців нашого району до безпосередньої  участі в благодійній діяльності  в наших спільних інтересах. Усі, хто підтримав нашу ініціативу та долучився  до даного проекту благодійною пожертвою, стали його першими учасниками та благодійниками.

До ремонтних робіт у дитячому відділенні долучилися благодійники, підприємці, навіть пересічні кременчани. Тож, завдяки спільним зусиллям, малеча під час лікування буде оточена не лише увагою та турботою, а й затишком та комфортом.

лікарня
лікарня

лікарня1
лікарня1

лікарня3
лікарня3

лікарня4
лікарня4

лікарня2
лікарня2

Фото Віталія Чумакевича

Вибір читачів за тиждень

Відео