На Тернопільщині просять привітати діток з днем народження

28168030_2219415148072325_362271540368440213_n

Благодійну акцію «Від серця до серця» для дітей-сиріт та дітей, які позбавлені  батьківського  піклування, розпочинає БФ «Майбутнє сиріт».

У день народження кожен із нас хоче отримати привітання, побажання, почути добрі слова на свою адресу. Проте, діти в інтернатних закладах не мають змоги святкувати свій день народження, як «домашні», отримувати подарунки від близьких та найрідніших людей. Тож коли виростають, так і не розуміють, чому це свято – одне з найважливіших у житті кожної людини. Як і власної цінності.

У фонді прагнуть, щоб кожна дитина у свій день народження отримала незабутні емоції, увагу та відчула себе потрібною. Щоб влаштувати дитині свято, потрібно зовсім небагато. Це можуть бути подарунок, майстер-клас, поїздка-екскурсія, відвідини кінотеатру, ковзанки, гра в боулінг тощо. Про це йдеться на сторінці БФ «Майбутнє сиріт» у Facebook.

-Якщо Вас зацікавила дана акція, пишіть і звертайтесь у Фонд за інформацією про дітей, в кого і коли день народження. На даний час беремо дітей з 3 закладів: Бережанської, Новосільської школи-інтернату та Тернопільського дитячого будинку, - йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео