Тернополянам на замітку: щоб схуднути, потрібно їсти

255086_7

З невідомих причин більшість тернополян думає, що для того, аби схуднути, потрібно голодувати, або ж сидіти на дієті. Проте, насправді це не там. Їсти не лише можна, а й потрібно.

Відповідно до принципів здорового харчування, їсти потрібно часто та невеликими порціями. До того ж є продукти, від яких просто нереально набрати зайві кілограми:

Сир, кефір, простокваша, йогурт

Кальцитріол — гормон, який допомагає клітинам позбавлятися від зайвого жиру, і він в надлишку міститься в молочних продуктах. Нежирні молочні продукти — знахідка для всіх, хто на дієті. Вони містять багато білка, а білкова їжа повинна становити більшу частину раціону бажаючої схуднути людини.

Імбир

Ефірні олії, які містяться в імбирі, поліпшують травлення, стимулюють вироблення шлункового соку. Це допомагає організму витрачати більше енергії, спалювати жирові клітини по максимуму.

Капуста

Їж капусту всіх видів, це так корисно при схудненні! Білокачанна капуста, цвітна і броколі — всі види хороші. Капуста містить багато клітковини, а це допомагає виводити з організму все зайве, пише Укрмедіа.

Огірки

Мало калорій, багато води — ось що ми цінуємо в огірках. Вони зволожують організм зсередини і зовні і особливо цінні для тих, хто знаходиться в режимі активних тренувань.

Кориця

Кориця знижує зміст цукру в крові, а це сприяє акумуляції жирів.

Грейпфрут

Грейпфрут містить велику кількість вітаміну С і володіє здатністю знижувати рівень інсуліну в крові. Флавоноїд нарингін, що входить до його складу, робить грейпфрут потужним жовчогінним засобом.

Зелений чай

Зелений чай розігріває організм, тонізує, сприяє швидкому переварюванню їжі.

Вода

Вода допомагає не переїдати і вимиває з організму зайві солі. Чим більше ти п'єш, тим легше худнеш — пам'ятай про це завжди!

Малина

Порівняно з іншими ягодами, малина містить менше цукрів у своєму складі і тому відноситься до низькокалорійних продуктів.

Гірчиця

Гостра їжа стимулює вироблення шлункового соку. Корисно їсти м'ясо і рибу з гірчицею, додавати її в салати.

Апельсин

Апельсини багаті клітковиною, з їх допомогою легко насититися. Це ідеальний варіант для здорового перекусу!

Квасоля

У квасолі міститься багато білка, а білкова їжа — те, що треба для схуднення. Їж бобові, це допоможе підсушити тіло.

Червоне вино

Червоне вино містить активний фермент ресвератрол, який уповільнює відкладення жирів. Відбувається це за рахунок блокування рецепторів в жирових клітинах. Півсклянки червоного вина після їжі — це дуже навіть корисно!

Яблука і груші

Очищають кишечник, швидко насичують за рахунок вмісту клітковини, мають у своєму складі мало калорій.

Вівсянка

Корисна для шлунку і кишечника, а при спалюванні жиру дуже важливо вживати їжу, що сприяє злагодженій роботі цих органів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео