У Тернополі презентували унікальну програму (відео)

MVI_0835.MOV.00_00_07_10.Still001

Чимало українців часто мріють про те, аби скинути зайву вагу та привести своє тіло в порядок. Тому в Тернополі вирішили допомогти таким людям, створивши унікальну в нашій країні програму «Корекція фігури».

Її презентували сьогодні, 11 березня. Засновником є відома тернополянка, рекордсменка України з найтривалішого виконання масажу (безперервний 18-ти годинний масаж спини) Оксана Петришин. Жінка спільно із іншими спеціалістами: масажистами, фітнес-тренерами та дієтологами розробила програму, яка допоможе людям скинути зайву вагу.

Загалом програма «Корекція фігури» розрахована на термін від 21-го  до 30-ти днів та включає в себе три види масажу: баночний, антицилюлітний та медовий, обгортування, заняття із фітнес-тренером та послуги дієтолога.

[embed]https://youtu.be/EieROFddbCM[/embed]

Як зазначають засновники програми, цей метод схуднення є дуже дієвим та цілком безпечним для здоров’я. До того ж сьогодні та завтра ще діятимуть знижки на придбання програми. Усі подробиці можна дізнатися за  номером телефону: 067 493 91 04, у соціальних мережах: facebook – BodyLine Line, email – oksanapetryshyn0403@gmail.com або ж за адресою: проспект Степана Бандери, 53.

Фото автора

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео