Депутати міськради не допустили чергового конфлікту (відео)

MVI_0843.00_00_56_02.Still001

Засідання земельної  комісії в Тернопільській міській раді сьогодні, 12 березня, пройшло не зовсім спокійно. Розпочалися ці збори із вирішення конфліктного питання стосовно укладання договору сервітуту на землю під підприємницьку діяльність на вулиці Степана Будного для трьох заявників, деякі з яких є ветеранами АТО.

Як виявилося, ці три ділянки видали іншому чоловіку, який навіть не зареєстрований як підприємець.

Проте, як пояснив голова земельної комісії Андрій Шкула, рішення такого типу приймаються на основі висновків інших профільних комісій.

Тож члени земельної комісії та учасники АТО домовилися вирішити конфлікт прийнявши проекти рішення: надати сервітут на користування тією земельною ділянкою, яка є конфліктною О. Починку, А. Козлюку та В. Лещишину; скасувати проект рішення земельної комісії щодо надання вищезазначеної землі Зозуляку, а також звернутися до виконавчого комітету Тернопільської міської ради щодо скасування рішення земельної комісії по наданню вищезазначеної землі Зозуляку.

Але про вирішення цієї проблеми можна буде говорити лише після остаточного рішення виконавчого комітету, яке повинно бути затверджене під час сесії міської ради.

[embed]https://youtu.be/g_RrbGjm0Tw[/embed]

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео