Оксана Бучко

Теоріям про «тато+тато» не місце у тернопільських школах

c3adconos_no_homosexualidad

Підписати петиції, щоб не допустити пропаганди гомосексуалізму в школах, закликають тернополян. Їх розробили на трьох сайтах – Президента, Кабміну та Верховної Ради. Віддати голос є ще час до квітня.

- Я не хочу, що мою дитину в школі вчили, що чоловік і чоловік – це нормально пара, - розповідає тернополянка Наталія Філюк. – Або, що свою стать вона зможе обрати сама. Я не хочу, щоб до рук людей, які загубилися в житті, потрапляли діти. А ще більше – щоб зникала справжня українська сім’я.

Підставою для пропаганди гомосексуалізму в школах вражають затверджений Кабміном «План дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року». Він передбачає зміни в системі освіти - дітей будуть навчати, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).

Щоб захистити сімейні цінності, створили шість петиції на трьох сайтах. Важливо підписати усі петиції, щоб використати можливості повноважень різних органів влади. Обирати слід автора Віктора Танцюру, адже усі інші документи вважають створеними для розпорошення голосів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео