На Тернопільщині 15 березня пройде ряд урочистих заходів з нагоди Дня добровольця

0=5@ V 1_@4 4_ 4=O 4_1@_2__LFO

Урочисті заходи до Дня добровольця, який відзначають 14 березня, на Тернопільщині відбудуться 15 березня. Розпочнуться вони о 10.30 год. з поминальної панахиди на Микулинецькому кладовищі.

О 12.00 год. на Театральному майдані Тернополя добровольців та військових привітає керівництво області та міста, представники духовенства та громадських організацій. Планується вручення нагород та відзнак бійцям, які проявили себе у захисті суверенітету та державної цілісності України. Зокрема, медалями «За службу Україні», орденами «За мужність», «Лицарський Хрест Добровольця», «Честь і Слава».

У рамках відзначення Дня українського добровольця на Театральному майдані передбачається демонстрація стрілецької зброї, військової техніки, показові виступи бійців. Діятимуть агітаційні намети для популяризації військової служби та підняття патріотичної свідомості громадян. В обласній філармонії відбудеться військово-патріотичний концерт. У той же час для учнів навчальних закладів обласного центру добровольці проведуть уроки патріотизму.

О 17.00 год. в обласній філармонії заплановано концерт. Нагадаємо, День добровольця в Україні відзначається вже вдруге.  Як підкреслив заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик, важливо, аби він став символом справжнього об'єднання людей «доброї волі», які боронять рідну землю від ворога.

Вибір читачів за тиждень

Відео