Запара з е-декларацією? Тоді «Тарас» іде до вас!

тарас

Ви держслужбовець і не спите ночами через незаповнену електронну декларацію? Тоді «Тарас» іде до вас! Саме за допомогою чат-борта «Держслужбовець Тарас» відтепер можна без зайвого стресу заповнити е-декларацію. Осіб, які зобов’язані зробити це до 1 квітня, в Україні 1 млн.

Чат-бот розроблений громадською організацією «Антикорупційний штаб». Він надає покрокову інструкцію із заповнення електронних декларацій в форматі листування у Facebook Messenger або Telegram. Аби розпочати роботу, необхідно написати «Тарасу» листа.

«Держслужбовець Тарас» має низку суттєвих переваг. Перш за все він працює 24/7 без перерви та вихідних, може надавати тисячі консультацій одночасно, тож не доведеться «чекати на лінії», надає покрокову інструкцію по заповненню е-декларацій розділ за розділом, а разом з цим цілу низку супутніх консультацій, наприклад щодо отримання ЕЦП, визначення точного доходу за попередній рік, перевірки списку ваших реєстрацію компаній та організацій для точного заповнення е-декларації, тощо» – повідомляють на сторінці «Тернопільського Центру розвитку місцевого самоврядування» у соцмережі Facebook.

Тож, кому хоч раз доводилося заповняти е-декларацію, очевидно оцінить переваги «всемогутнього Тараса».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео