Тернополянка розповіла про 5 причин, чому варто поїхати в Молдову

29249334_2503720736519140_7409283717673254912_n

Нещодавно тернополянка Тетяна Іваніцька відвідала сусідню країну - Молдову. Дівчина перебувала там 4 дні та встигла багато чого побачити.

Тетяна Іваніцька розповіла, що цікавого вона для себе відкрила та назвала 5 причин, чому варто поїхати в Молдову:

  1. Сама Молдова за площею приблизно така ж, як Одеська область. Тому 4 днів цілком достатньо, щоб насолодитися нею сповна.
  2. Вино, мамалига, яблуневі та інші сади. Що ще потрібно для фанатів гастро- чи винотурів?
  3. Мальовничі меандри Дністра, скелі, природні амфітеатри та древні монастирі. Тут вдосталь красивих «зелених» мандрівних точок, яких просто неможливо оминути.
  4. Молдавани дуже щедрі та щирі люди, а ще їхня мова неймовіно красива. Молдова не є багатою на туристів. Люди з туристичними наплічниками тут трапляються рідко, а вже коли приходять, то це велика подія і жителі готові тебе нагодувати, підвести всього лише за спілкування.
  5. Багатонаціональність країни, мікс стилів, а ще - міста сороцьких циган, Гагаузія та невизнана республіка Придністров'я. Кого лише немає на цьому клаптику землі: молдавани, українці, росіяни та цигани. Також: румуни, болгари, татари, турки, гагаузи, чехи і данці. Таке «комбо» залишило чималий відбиток на культурі та архітектурі країни.

Фото Тетяни Іваніцької

Вибір читачів за тиждень

Відео