У Кременці злодії попалися «на гарячому», а потім намагалися «порішати»

гастролери крем

Спочатку обікрали одне з підприємств, потім втікали від поліції, а в результаті ще й намагалися «порішати» гастролери із Закарпаття у Кременці. Та місцеві правоохоронці на пропозицію не спокусилися. Затримали «трійцю» і відкрили кримінальну справу.

«15 березня о 05.20 хвилин до поліції звернувся керівник одного з підприємств Кременечини і повідомив про те, що він виявив пошкоджений замок та відкриті вхідні двері на одному із складів, де зберігаються запчастини до сільськогосподарської техніки» – повідомляють на сторінці Діяльність груп реагування патрульної поліції ГУНП в Тернопільській області у соцмережі Facebook.

Буквально за півгодини за «гарячими слідами» наряд ГРПП Кременецького відділу нацполіції виявив автомобіль з болгарською реєстрацією. А потім все, як у кіно – спроба втечі, виявлення вкраденого, пропозиція «вирішити питання».

Під час обстеження прилеглої території по «гарячим слідам» нарядом ГРПП «При перевірці вказаного автомобіля в салоні останнього виявлено запчастини до сільськогосподарської техніки. Особами, які перебували в салоні автомобіля, виявилися троє громадян Закарпатської області 1994, 1995 та 1987 року народження. По даному факту порушено кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України, триває слідство» – повідомляють у поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео