У Тернополі назріває черговий конфлікт

29244562_2072928432952315_3916353881474334720_n

Як вже знає більшість тернополян, басейнів у Тернополі не так вже й багато. Один із найпопулярніших – в ДЮСШ-2, що на вулиці Острозького.

Проте далеко не всі відвідувачі задоволені умовами цього закладу та, власне, самого басейну.

- Євроблях у Тернополі - купа. А от «євробасейн» - один... Та, зрештою, хто ж його не знає - на Острозького він. Але не всі знають в яких умовах переодягається там малеча, яка приходить на плавання. Ну, то подивіться. Апелюю насамперед до батьків: шановні, вам подобається витирати і сушити дітей у вестибюлі? За свої ж гроші. Може, пора вже «притиснути» як слід керівництво спортшколи, аби бодай гардероб обладнали, - пише Сергій Сінкевич.

Проте на захист закладу та басейну стала одна із матерів, чия дитина відвідує басейн. Жінка розповіла, що причиною того, що дітей переодягають та сушать в коридорі є те, що батьки просто «забувають» купити бахіли, аби зайти в нормальну роздягалку.

- Кожна мама переживає за свою малечу... і тому вони всі одягаються в роздягалці (яка оновлена і з новими зручними шафками) а потім беруть всі речі і біжать до вестибюлю сушитись з мамою, татом, або бабцею. Хоч і біля роздягалок є великий коридор з розетками, але для цього потрібно мати перевзуття чи бахіли, щоб туди дорослим можна було б пройти. А чому я пишу, бо ходжу в цей басейн 3 рік і бачу, що за ці роки  таки робляться зміни на краще, - пише Альона Батанова.

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео