Тернополянам на замітку: як схуднути ефективно

maxresdefault

Більшість тернополян переконанні, що для того, аби схуднути та привести своє тіло у форму, потрібно сідати на дієти та годинами «сидіти» у спортзалі. Але, як виявилося, аби скинути зайву вагу раз і назавжди, потрібно дотримуватися кількох правил, харчуватися правильно та включити у своє життя невеликі фізичні навантаження.

Так, звісно у такому випадку процес схуднення буде триваліший, проте він буде практично «на вічно». Важливо знати що в процесі схуднення головну роль відіграє харчування. Воно має бути правильним і здоровим.

  1. Для того щоб правильно харчуватися при цьому ще й худнути, ви повинні скоротити раціон смаженої їжі. Краще вживайте відварені, тушковані продукти. А найкращим буде освоєння пароварки.
  2. Краще взагалі відмовитися від вживання напівфабрикатів. Адже ви не знаєте, з чого насправді їх готують.
  3. На думку індійський мудреців, їжа, яка охолола, а потім була знову розігріта, вже починає втрачати свої корисні властивості. Прийміть це, як правило, готуйте в маленьких каструлях. Щоб схуднути швидко й ефективно і не зіпсувати травлення, краще вживайте їжу, яка максимально є свіжою.
  4. Фраза, сказана однією жінкою, яка до старості років змогла тримати свою фігуру у формі «Ми з дитинства привчаємо своїх дітей пити тільки чисту воду» як би говорить вам, що для правильного схуднення потрібно випивати близько 2 літрів в день, пише сайт Вкурсі.
  5. Є приказка «раз на добу корисний суп повинен бути в шлунку». Означає, що рідка їжа засвоюється та перетравлюється набагато швидше і несе більшу користь. Як можна частіше готуйте супи і рідкі, напіврідкі вечері.

І от ще декілька принципів правильного  харчування:

  1. Відмовтеся від майонезу та різних соусів. Замініть їх на сметану низької жирності.
  2. Готуйте страви, не використовуйте олію або скоротіть її витрату в кілька разів.
  3. Зробіть свій раціон свіжими або свіжомороженими овочами.
  4. Зменшіть вживання цукру та цукровмістимих продуктів.
  5. Цукор краще замінити на мед.
  6. Хліб замініть сухариками або хлібцями.
  7. Відмовтеся від газованих напоїв.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео