«Аграрники» Тернопільщини отримали стимул до виборів в ОТГ

АП

Аграрна партія має найменший рівень негативного ставлення серед українців. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування.

У країні, де політикам мало хто довіряє, це можна прирівняти й до визнання. Опитування, до того ж, здійснювалось за фінансової підтримки серйозних інституцій - Національного фонду розвитку демократії (NED), Міністерства закордонних справ Канади (GAC) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Уряду Швеції та Міністерства закордонних справ і Фонду розвитку ефективного врядування Великої Британії. Польові роботи провів Київський міжнародний інститут соціології (КМІС). Усі інтерв’юєри пройшли чотирьохрівневий навчальний модуль, який включав 16 годин тренінгів. Незалежна мережа контролерів перевірила 31% інтерв’ю (усього їх було 7200 в різних регіонах України, в т.ч. – й у Краматорську). Середня похибка для цього дослідження складає +/- 3%.

З огляду на те, що наприкінці квітня в кількох об’єднаних територіальних громадах  Тернопільщини відбудуться вибори, представники місцевих організацій Аграрної партії мають і добрий стимул, і шанси збільшити своє представництво у нашій області.

Детальніше - тут.

Вибір читачів за тиждень

Відео