Оксана Бучко

На тернопільському фестивалі відкриють Міністерство Файних справ

29216705_961032457389095_4374428611246665058_n

Міністерство, Ратушу та окрему конституцію будуть мати тернополяни  на території фестивалю «Файне Місто». Гості свята самі зможуть вирішувати питання у відповідних керуючих органах щодо зручності свого перебування.

- «Файне Місто» постійно розростається, - пише у Facebook один з організаторів Максим Черкашин. - Тому воно потребує більшої гармонії для зручності перебування у ньому його мешканців. Як і кожне місто, «Файне Місто», матиме свої вулиці, площі та буде поділене на окремі мікрорайони.  Маючи будь-які ідеї, Файні Люди зможуть звернутись у міську Ратушу - головний керуючий орган в центрі фестивалю, звідки здійснюється управління містом. Головним законодавчим органом стане Міністерство Файних Справ, в якому обговорюються всі міські справи. Усі Файні Люди стануть Файними Міністрами фестивалю, а щоб вирішення справ не стало рутиною, на території Міністерства працюватиме Трибют-сцена.  До кожної поради та рішення міська Ратуша буде прислухатися та реалізовувати для покращення якості життя у нашому місті.

На Території Вільних Людей діятиме єдиний закон - Конституція Файного Міста, за дотриманням якої буде слідкувати Патруль Файного Настрою. А при вході на фестиваль кожен мешканець міста отримає паспорт Файної Людини, який зможе зареєструвати, звернувшись у місцевий РАГС на фестивалі. Також тут можна легалізувати свій сімейний стан, незалежно від раси, віросповідання, статі, освіти та кольору волосся.

Фестиваль проводять вшосте. Він перетворився на справжній мегаполіс для розваг. Тому територію поділять на мікрорайони із унікальними визначними місцями та архітектурою:

- Main Stage в Старому Місті,

- Dark Stage в Промзоні,

- Light Stage в Чайна Тауні,

- Файний Біч - UFO Stage, басейни, пляж, лаундж зона, спорт зона, атракціони,

- Централ Парк - Амфітеатр, біліотека, лаундж зона,

- Площа Ринок - хендмейд ярмарок та вулична їжа,

- Беверлі Хілз - платне наметове містечко,

- Сайлент Хіл - безкоштовне Наметове Містечко.

Регі Сцена стане головним фестивальним Храмом, де кожен мешканець зможе зануритись у світ любові, миру і добра. Не обійдеться «Файне Місто» і без міських свят та карнавалів. Протягом фестивалю ми з вами відсвяткуємо День Міста, День Конституції та День Файних Людей. На карті фестивалю ще є місце для нових мікрорайонів та локацій, ідеї яких можуть подавати тернополяни.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео