Віра Олександрович

Тернопіль: знайти вандалів - справа честі для Сергія Гаврилюка (відео)

Нитка

Тернопільські депутати вимагають, щоб справу про зламані катальпи у парку «Топільче» дуже ретельно розслідували у поліції.

Таке звернення до правоохоронців політики підтримали на сесії 16 березня. Причому дали майже максимальну кількість голосів - 34 «за».

Нагадаємо, у парку «Топільче» невідомі днями пошкодили не менше 10 дерев на найдовшій у Європі «Алеї катальп». Тож депутати хочуть, аби очільник міської поліції Сергій Гаврилюк особисто взяв цю справу під контроль, а згодом винуватців – якнайсуворіше покарали.

Там 10 катальп просто поламали, - каже депутат Олег Нитка. – В управлінні парків знають, докладають усіх зусиль щоб врятувати дерева. Я хочу, щоб ми підтримали звернення до начальника поліції Тернополя…

[embed]https://youtu.be/-n2W0JGHPMk[/embed]

Очільник міської ради Сергій Надал додав, що невідомі напередодні зламали не лише катальпи. Вандали, за його словами, пошкодили і виноград, висаджений біля перголи, що при вході до парку ім. Т. Шевченка.

Вандали
Вандали

Окрім того, Олег Нитка на сесії запропонував, щоб в усіх аптечних закладах, розташованих у лікарнях, купили необхідне обладнання для розрахунку банківською карткою. На його думку, це не такі великі гроші, а проблем у тернополян стане менше, адже їм не доведеться бігати до банкомату, аби зняти гроші.

[embed]https://youtu.be/45BrLKySJ7g[/embed]

Про цікаве, що відбувалося на сесії, також читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора, а також із сторінки у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео